Yoga med Liva: De Fire Elementer torsdage 19.30-20.30 15/8-5/9

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Order summary

Only 1 spot available
SoMe opslag Sofieb.dk (29)

Yoga med Liva: De Fire Elementer torsdage 19.30-20.30 15/8-5/9

Yoga med Liva: 4x vinyasa-klasser med fokus på at skabe forbindelse til naturens fire elementer - luft, vand, ild og jord. Hver klasse vil indeholde flows, vejrtrækningsteknikker og meditationer, der stemmer overens med kvaliteterne af det element, der fremhæves. 


Torsdage 15. august-5. september kl. 19.30-20.30

Dyk dybt ned i jordens groundende energi, flyd ubesværet gennem vandets flydende kraft, udnyt åndedrættets kraft i luftelementet, og tænd din indre ild.


LUFT: Denne klasse vil fokusere på lethed, bevægelse og ekspansion. Forvent flydende sekvenser og forfriskende åndedrætsarbejde for at dyrke en følelse af frihed og rummelighed i både krop og sind.


VAND: I denne klasse vil vi udforske det flydende, fleksibilitet og følelsesmæssig balance. Gennem blide bevægelser og beroligende åndedrætsarbejde vil du blive opmuntret til at følge strømmen og slippe enhver spænding eller modstand.


ILD: Gør dig klar til at antænde din indre ild i denne dynamiske klasse. Med kraftfulde stillinger og energigivende åndedrætsarbejde vil du opildne din indre varme og udnytte din styrke, beslutsomhed og lidenskab.


JORD: Skab grounding og forbind dig med jordens stabilitet og næring i denne klasse. Gennem groundende asanas og dybe vejrtrækningsøvelser, vil du dyrke en følelse af forankring, sikkerhed og overflod.

Der er max. 9 pladser.

KALI YOGA STUDIO, Ærtemarken 10, 2860 Søborg.

DKK 649
Total due DKK 649

Payment information

After clicking 'Continue' you will be redirected to complete your purchase securely with Betal her →.

All transactions are secured using 256-bit encryption.