Yoga
Wom(b)an
Teacher
Training
10 måneders personlig og faglig yogarejse ind i den vilde, vise kvinde

SÅDAN KAN DU MÅLRETTE YOGA & TRÆNING TIL KVINDER

- VISDOM OG VIDEN OM KVINDERS KROP, BÆKKENBUND, CYKLUS OG OVERGANGE I LIVET

ET FORDYBELSESFORLØB I KVINDEYOGA BÅDE LIVE & ONLINE.

VI STARTER NYT HOLD I SEPTEMBER 2024

Der er så meget, jeg gerne vil dele med dig.

Først og fremmest følelsen af at lande i din egen krop og mærke den forandring, som bevidsthed, viden og intelligent bevægelse, yogaøvelser og vejrtrækning kan skabe.

På det her 10-måneders forløb lærer du nogle af de emner og øvelser, der har været skelsættende for mig som kvinde, men også som fagperson.

 • Womb Wisdom og Cycle Wisdom - visdommen fra vores livmoder, der både helt spirituelt er helende og skaber forbindelse til vores kvindelighed, kvaliteter og superkrafter. Og vores cyklus som vores hormonelle landskab og ledestjerne i et fortravlet liv. Du lærer bl.a. om de fire (indre) årstider, der kan guide dig i takt med månen og livet, som du går igennem transformerende overgange.


 • Pelvic Balance - mit populære forløb, der for alvor fik mine øjne op for de mange, der har svært ved at finde andre veje til et harmonisk underliv og som søger et alternativ til knibeøvelser.


 • Paradigmeskiftet, vi står midt i, hvor den levende anatomi, udfordrer vores mekanistiske tankegang om en krop og en kropsdel, der lige kan fixes, hvis du lige laver den her øvelse.


 • Sproget og kvindekroppen - om et underliv, der ikke har en bund - eller et gulv for den sags skyld - der skal holde på det hele. Men i stedet et bækkenbånd, der er bevægeligt og påvirket af resten af kroppens bevægelser (eller mangel på samme).


 • De andre veje ind til underlivet og forbedring af symptomer som inkontinens og underlivsprolaps, som over halvdelen af kvinder lider af, som f.eks. Hypopressive åndedrætsteknikken, der har evidens bag sig som et alternativ til knibeøvelser - et nyt værktøj i bæltet, som du bliver ekspert i og kan formidle efter 10 måneder.


 • Sphincter-metoden, hvor andre dele af kroppen kan kommunikere og stimulere underlivet.


 • Pranayama og åndedrætsøvelser, der sætter dit underliv fri, styrker din kerne og beroliger din krop igennem måske svære overgange i livet.


 • Holdningsøvelser og coreøvelser, der stimulerer midterlinjen og gør dig stærk.

  

 • Rammen omkring underlivet, der er essentiel for at komme stærkt igennem livet, nemlig balder og bækken.


 • Kropsforståelse ud fra ældgammel visdom om chakraer og meridianbaner, der kan give et alternativt blik på kvindekroppen og de lidelser, mange bærer rundt på i 2024.


 • Overgange og portaler i livet, der har stor betydning for vores kvindeliv nemlig menarche (den første menstruation), graviditet, postpartum (efterfødsel) og den store overgang nemlig (peri)menopause og menopause/postmenopausen, der i den grad er en opvågning.


Lyder det af liiidt meget at lære på 10 måneder?

Det er det også.

Det er intenst og øjenåbnende.

Og krævende.

Men livsforandrende.

For ud over, at du fagligt får en masse (ny) viden, undervisninger og praksisser på vores online undervisninger (der er 10 x 2,5 time, som du heldigvis kan gense igen og igen), så skal du tjekke ind i YoginiClub og praktisere med mig mindst 1 x om måneden, gennemføre Pelvic Balance forløbet inden vi starter, læse 4-5 bøger undervejs (som både er vidensbaserede men også kan bruges som opslagsværker), og deltage på FLO-kurset (hvor du får en ramme til at undervise og formidle FLO-træning/yoga).

Det er en invitation til fordybelse og transformation - i dig. I dit virke. I dit liv.


Download moduloversigten her

DET FÅR DU MED I FORLØBET

 • TEACHER TRAINING på 160 timers fordybelsesforløb. Du får et Yoga Wom(b)an diplom ved 90% fremmøde. Er du fagperson og vil bruge din viden til undervisning, skal du lave en lille opgave + undervise i 20 min. til slut i vores forløb inkl. feedback = Yoga Wom(b)an TEACHER TRAINING certificering.
 • ONLINE TRAINING x 10 à 2,5 timer pr. gang - undervisning og workshop online med forberedelse fra gang til gang. Der er circle, teori, praksis.
  • BOGPAKKEN med de 5 musthave bøger, som er basis for vores online bogklub og undervisning. Nogle af bøgerne er på engelsk, men du behøver ikke kunne engelsk til fingerspidserne. Bøgerne skal bruges som springbræt til diskussion af paradigmeskift, øvelseskatalog osv.

  • 6 LIVE CIRKEL- og LÆRINGSDAGE - udover vores online training, så er der fire fysiske dage eksklusivt for Yoga Womban TT + to dage dedikeret til mit koncept FLO (tidl. femininfitness). Der er plads til max. 8 på holdet.
  • PELVIC BALANCE  gør-det-selv forløbet. Du får adgang når du tilmelder dig og får eksklusivt lov at beholde for evigt. Du skal have færdiggjort Pelvic Balance inden, du starter på uddannelsen. Hvis du allerede har været med på Pelvic Balance, får du stadig adgang, men behøver ikke tage forløbet igen.
  • YOGINICLUB - du får 1 års medlemskab af min online YoginiClub med masser af inspiration til praksisser, lækkerier og materiale. Her er der live yogapraksis hver uge. Jeg forventer du er med min. 2 x/mdr.
  • TEACHER TRAINING PLATFORM med al materiale fra ku samlet, som du har adgang til FOR EVIGT.

EFTER 10 MDR. PÅ FORLØBET HAR DU

 

 • en ny forståelse for (kvinde)kroppen og -yoga ud fra et bio-intelligent perspektiv, der både giver håb og genklang i din feminine visdom.


 • skabt dine egne (al)ready made programmer, der læner sig ind i de fire faser lige til at implementere i din undervisning eller egen praksis.


 • et katalog af egnede yogaøvelser til kvinder (og dig selv) i forskellige overgange/perioder i deres liv (cyklusfaser, graviditet, efterfødsel, overgangsalder, underlivet)


 • lært at sekvensere en FLO-serie (tidl. femininfitness) og udvælge must-have-(bækkenbunds)øvelser til kvinder ved barren eller på gulv.


 • lært The Magic 2 - og nailed dem.
  • to mudraer, to mantraer, to sphincter-øvelser, to åndedrætsteknikker, to killer bækkenbåndsøvelser, to chante-øvelser, to yogaøvelser for hver af chakraerne og forstået forbindelsen i kroppen. Du kender også til hjertets og livmoderens vinger og kan guide i øvelser, der stimulerer dem.


 • fået indsigt i hvordan du kan passe bedst på dig selv der, hvor du er i dit liv. Og hvordan du kan inspirere andre kvinder til at gøre det samme - på yogamåden.
Mød din underviser

Namasté Yogini. Jeg er Ann Sofie - yogalærer, yogaterapeut, practitioner og bevægelsesspecialist i underlivet & coach

Og så er jeg mor til Augusta på 9 og Theodor på 4.

Jeg har arbejdet professionelt med træning, bevægelse, yoga, kvinder og female pelvic health i mere end 14 år nu.

Faktisk har jeg undervist siden jeg var 11, stod med en cand.mag. i hånden, da jeg var 25, men måtte følge mit kald og min passion i livet. Og her er jeg nu. Mange uddannelser, kurser og (livs)erfaringer rigere. Det vil jeg gerne dele med dig.

Datoer og opstart

SEPTEMBER

2024

5.-6. september Opstart - de to første LIVE DAGE

kl. 10-16.30 begge dage i KALI YOGA, Søborg, København

FREDAGE

2024-2025

Online undervisning på zoom

Kl. 9-11.30 den første fredag i måneden fra 4. okt.-6. juni (i alt 10 x online)

FLO kursus

2024/2025

FLO Teacher Training - to dages kursus

Deltag på et af kurserne i 2024 eller 2025 - du får tilmeldingslink ved tilmelding til uddannelsen.

Find datoer og lær om FLO-konceptet HER.

MAJ

2025

Afslutning og certificering 12.-13. juni 2025

kl. 10-16.30 begge dage i KALI YOGA, Søborg, KBH.

 

NERD ALLERT & CURRICULUM

Hør om forløbet her

Din primære underviser er Ann Sofie og derudover får vi også besøg af nogle af Danmarks dygtigste eksperter.

DOWNLOAD MODULOVERSIGTEN TRYK HERYoga Wom(b)an Teacher Training 2024

Er til dig der er underviser eller fagperson inden for træning/fitness/yoga/sundhed og/eller dig der gerne vil fordybe dig i egen praksis og på en personlig og dyb rejse i yogaen og kvindekroppen.

Du behøver ikke være uddannet yogalærer for at være med

Mød to kvinder fra det første hold

SofieB.dk

“WAUW WAUW WAUW. Jeg er helt blown away. Alt giver pludselig så meget mening. Jeg har læst og læst og mangler 20 sider i den ene bog. Din “yoga”-uddannelse er den jeg har ventet på (det ved du) og endnu allervigtigst - hele universet har ventet på den. Når jeg skriver “yoga” i “ så er det fordi din uddannelse er så meget mere. Rødder i yoga jep - men den er jo det vildeste til at vække os kvinder og alt det feminine.

Tænk hvis vi lærte alt dette op igennem skolen og blev ved med at lære, se, mærke og tage livet, alle cyklusser og universet ind. Er vild med ordsproget “jo mere du ved, ved du at du ikke ved” og sådan fortsætter alt jo i en uendelighed. Er det muligt at blive evigheds kursist hos dig?”

Fysioterapeut, yogalærer, akupunktur

SofieB.dk

“Jeg er særlig glad for den dybdegående viden om det paradigmeskifte vi befinder os i ift. anskuelsen af kvindekrop- og sundhed, samt hvordan vi kan hele os selv, som kvinder, med holistisk bevægelse frem for mekanisk bevægelse.
Jeg har fået en bedre forståelse for min egen krops ubalancer i bindevæv, bækken og ledsans samt hvordan det flydende element hele tiden påvirker vores krops egne sanser og reflekser.”

Komplementær hormonterapeut, yogalærer

DIN INVESTERING

Betal i rater

kr. 30.499,-

Depositum på kr. 4999,- betales ved tilmelding + restbeløbet i rater

Betal det hele på én gang

kr. 29.999,-

Inkl. depositum på kr. 4999,-

Vil du med på rejsen?

ywtt3
ANSØG HER