SÅDAN FÅR DU YOGA IND I DIN TRAVLE HVERDAG

YoginiClub er dit online medlems(fælles)skab for yoga-lovers med livestream yoga hver uge til (travle) kvinder.

Nej, du skal ikke afsætte halvanden time flere gange om ugen eller trykke play på den samme (kedelige) yogapraksis igen og igen.

 

Jeg underviser dig live 2 x om ugen i “nem-at-gå-til-yogapraksisser”, der nærer og styrker din kvindekrop, mindsker stress, løfter bagdelen og giver nyt liv til bækkenbunden.

VIL DU "GÅ TIL YOGA" SAMMEN MED MIG?

Du får

 • LIVE STREAM YOGA 2 x om ugen (mandag kl. 20, torsdag kl. 9). Jeg kommer hjem i din stue og vi mødes online. Det forpligter både den ene og anden vej = Din vej til en stabil yogarutine. Alle praksisser bliver gemt i den online yogashala.
  • ONLINE YOGASHALA og på app med 300+ yogavideoer på 10, 20, 30 eller 40 min. - lige til at overskue i en travl hverdag. Praksisserne er delt op, så du kan fordybe dig i
- DIVE (temapraksisser: Pistol Squats på yogamåden, Core, Goddag Ryg, Skuldre, Happy Hamstrings, Build Your Buns, Slow Spine, Spirals, Grundstyrke mm.)- YogaFlows (kom ned i kroppen og flyd med) - Power Yoga (sved på panden og styrke)- Ro (Destress, Yin-hjørnet, Vagus Yoga, Pauseknappen mv.)- Hypopressive (for inkontinens & underlivsprolaps)
  • 2 x IN PERSON WORKSHOPS & YOGA CIRKLER i hhv. Aarhus eller København/ året. Her mødes vi, ser hinanden in real life og laver yoga sammen.
  • Adgang til Yoga i 100 dage. - 100 små 10 minutters yogavideoer og den nye Klub VILD - til perimenopausen.
  • PELVIC BALANCE og HYPOPRESSIVEonlineforløbet er inklusiv i dit medlemskab. Du kan starte når du vil.
  • Lunar Yoga programmet med cyklusplakat, lydfiler, fire yogapraksisser tilpasset de fire faser, du finder i din menstruationscyklus, månens cyklus eller livscycklus.

00

dage

00

timer

00

min

00

sek

Når du bliver medlem 

... så får du en invitation til min eksklusive YoginiClub-facebook-gruppe, hvor livestream undervisningen foregår hver uge.

Ja, videoerne bliver naturligvis gemt i gruppen, på simplero og på app’en, så du kan være med senere og/eller se din favorit-klasse igen og igen.

Sammen udforsker vi styrken, nervesystemet, cyklus, overgangsalder, balderne, kernen og bækkenet, omvendte stillinger og travlhedens konsekvens på kvindekroppen ikke mindst.

Mød din underviser

Namasté Yogini. Jeg er Ann Sofie - yogalærer, yogaterapeut, practitioner i underlivet & coach

Og så er jeg mor til Augusta på 8 og Theodor på 3.

Jeg har arbejdet professionelt med træning, bevægelse, yoga, kvinder og female pelvic health i mere end 14 år nu.

Faktisk har jeg undervist siden jeg var 11, stod med en cand.mag. i hånden, da jeg var 25, men måtte følge mit kald og min passion i livet. Og her er jeg nu. Mange uddannelser, kurser og (livs)erfaringer rigere. Det vil jeg gerne dele med dig.

 

YoginiClub er til dig


 • der er mor med børn der kravler om benene, der trænger til målrettet (effektiv) mortræning og beroligende yoga og stræk for den ømme krop – uden blodsmag i munden og ødelagt underliv.
 • der er mor til større børn og nu (endelig) er klar til at sætte mig-tid og yoga-tid på dagsordenen
 • der er livserfaren yogini og (klogt) har fundet ud af, at kroppen (med alderen) har brug for mere kærlighed og forkælelse end straf

 • der er erfaren yogini og yogaudøver måske allerede med (egen) yogapraksis, der ønsker fællesskab, nye yoga-veje, udfordringer og retning
 • der ønsker at forkæle dig selv og lære hvordan du nærer og respekterer din kvindekrop (og din cyklus) i en travl hverdag
 • der (stadig måske) føler dig som newbie, har prøvet yoga og vil gerne have det endnu mere ind under huden
 • og selvfølgelig også dig, der "bare" gerne vil have yoga med SofieB.

I YoginiClub får du nærværende og varieret undervisning.


Yoga er vores omdrejningspunkt.


Kvindekroppen er vores udgangspunkt.

DIN INVESTERING I DIG SELV

12 måner

kr. 5988,-
kr. 4449,-

Du sparer kr. 1489,- / år.

1 års abonnement

Abonnementet fornyer automatisk hvert år. Opsig når som helst.

3 måner

kr. 1497
kr. 1347,-

Du sparer kr. 50,-/mdr.

3 mdr. abonnement

Abonnementet fornyer automatisk hver 3. mdr. Opsig når som helst.

1 måne

kr. 499,-

Lige ud ad yogavejen

1 måneds abonnement

Abonnementet fornyer automatisk hver måned. Opsig når som helst.

SofieB.dk

“Jeg har prøvet mange slags yoga og andet træning i mit liv. Her i yogaklubben oplever jeg en kæmpe forskel med dit fokus på bevægelighed og individualitet i de mange forskellige praksisser. Min krop forstår intuitivt din guidening og jeg går beriget fra måtten hver gang.
Jeg kan slet ikke undvære det, efter 2,5 måned,og jeg er overrasket over, at et online format er så motiverende og udviklende. ”

Yogini

SofieB.dk

“Jeg er 34 år og har været medlem 1/2 års tid. Jeg var i tvivl om det var noget, som jeg ville få brugt til 500kr om mdr. online, men jeg synes det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Det giver mig frirum og ro i en hverdag med to små børn.
Jeg er som regel med tirsdag aften live, ellers tager jeg mig tid 2-3 gange om aften når børnene sover til den praksis jeg lige har lyst til. Der er så mange forskellige at vælge imellem, og så dejligt at de er delt op i temaer i app’en.
Jeg kan godt lide, at det er små praksiser, så jeg føler det altid er overskueligt.
Jeg er blevet bedre til at mærke, hvad min krop har brug for. Det har gjort at jeg næsten ikke har nakke, skulder og lændesmerter mere, og hvis det kommer, så ved jeg hvilke praksiser, der kan afhjælpe - og det er jeg virkelig taknemlig for 🙏🏼❤️”

Yogini

SofieB.dk

“Yogaklubben får mig til at træne/dyrke yoga som intet andet fitnessmedlemskab har kunne før - og det er ikke så få medlemskaber jeg har forsøgt mig med😅
Man kan mærke at Sofie lægger sjæl i hver eneste træning! Og hendes tilgang til træning er fantastisk. Hun har lært mig at jeg skal lytte med hele min krop❤ for at finde ud af hvilken træning jeg egentlig har brug for. Jeg har også lært -ved at lytte til min krop😉- at forstå at den langsomme restorative træning er mindst lige så god for mig som den hurtige/hårde/svedige træning.”

Yogini